Tim
Geschreven door
Tim

Watermelon-achtige kleuren? Check. Heel vet reptielprintje? Check. In 2022 verkrijgbaar in alle maatjes? Helaas geen check. Gister kondigde Nike deze nieuwe colorway voor de Air Max 90 aan, het gaat hier om de Nike Air Max 90 "Green Snakeskin" die volgend jaar (2022) zal gaan droppen in GS maten. Helaas zal de sneaker dus tot en met maatje 40 verkrijgbaar zijn. Wij blikken alvast vooruit op deze sneaker, waarvan wij nu al weten dat deze over de toonbank zal gaan vliegen.

Watermelon vibes in combinatie met een Snakeskin print

Nike Air Max 90 Green Snakeskin Foto 7
Nike Air Max 90 Green Snakeskin Foto 8

Watermelon tinten en exotische prints worden prachtig gecombineerd op deze nieuwe levendige Nike Air Max 90 "Green Snakeskin". Deze Nike Air Max 90, die exclusief in GS-maten zal droppen, is voorzien van een witte mesh-constructie als de basis voor het bovenwerk. De bovenkant wordt vervolgens mooi gecontrasteerd door een helder groene kleur op de leren mud guards, met daarboven groen en zwart gekleurd dat is voorzien van een slangenprint op de overlays.

Een mooi vleugje kleur is toegepast in de vorm van roze, dat is toegepast op de onderste oogjes, hiellipjes, de Air Max-branding op de zijpanelen en de Air Max-unit op de tussenzool. Afwerkende details zijn onder meer zwarte suède swooshes op de zijpanelen, witte rubberen tussenzolen en een roze en groene rubberen buitenzool.

Het enige dat wij over de releasedatum weten, is dat de datum ergens in 2022 ligt. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 "Green Snakeskin"