Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Max 90 Surplus is een speciale versie van de Air Max 90, speciaal ontworpen voor ruigere weersomstandigheden. De sneaker is voorzien van grote rubberen vlakken, steverige overlays en versterkte toe boxes. Dit alles maakt het dé sneaker om te dragen tijdens de herfst en winter. Veel liefhebbers van de Air Max 90 moesten even wennen aan deze versie, maar lijken nu toch echt om te zijn - de sneaker vliegt inmiddels over de toonbank, wat vaak tot consequentie heeft dat niet iedereen dit paartje in huis kan halen. Binnenkort krijgt iedereen gelukkig nog een kans, want Nike kondigt vandaag aan dat binnenkort deze Nike Air Max 90 Surplus "Midnight Navy" zal gaan droppen. Wij checken alvast de officiële foto's van het paartje.

Trotseer de Herfst en Winter met de Nike Air Max 90 Surplus "Midnight Navy"

Nike Air Max 90 Surplus Midnight Navy Foto 6
Nike Air Max 90 Surplus Midnight Navy Foto 4

Nu het strenge winterseizoen nadert, voorziet Nike de Nike Air Max 90 Surplus van een veelzijdige "Midnight Navy"-colorway. De Nike Air Max 90 Surplus "Midnight Navy" is samengesteld uit duurzame Cordura-stof, met ton-sur-ton leer en suède accenten. De toevoeging van Hyper Jade op de toe box en inlegzolen zorgt voor wat contrast. Bijpassende Midnight Navy tussenzolen met een verbeterde buitenzool voor betere tractie ronden de sneaker af.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je, check daarom regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 Surplus "Midnight Navy" Verkooppunten

10
Nov 2021
Nike Air Max 90 Surplus "Midnight Navy"

Nike Air Max 90 Surplus "Midnight Navy"

DC9389-400
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim