LGBT Pride Month wordt meestal in juni gevierd en is gewijd aan de viering en herdenking van de trots van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders. Elk jaar brengt Nike een speciale collectie uit die pleit voor gelijkheid in de sport. Deze Nike Terminator High "Be True" zal onderdeel zijn van de Nike 2023 Pride Month-viering.

Deze versie van de Nike Terminator sneaker is volledig gemaakt van leer met mesh tongen en voeringen. Het heeft een bovenwerk van wit leer met beige overlays, veterogen, swooshes en hielpanelen. Andere opvallende details zijn onder meer de in regenboogletters uitgevoerd "NIKE" branding op de hak, "Be True" merklabels op de tong en inlegzolen, samen met een speciale "Be True" hanger met bedels. Een Sail-tussenzool bovenop een beige rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet. De schoen wordt ook geleverd in een speciale "Be True" -verpakking.

Wanneer de sneaker zal gaan droppen is nog niet bekend. We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Terminator High Be True Foto 8

Nike Terminator High "Be True"

Jun
01
Nike Terminator High "Be True"

Nike Terminator High "Be True"

FD8638-100
Alle verkooppunten
Nike Terminator High Be True Foto 11
Nike Terminator High Be True Foto 13
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur