Op het moment van schrijven is de Nike Air Max 90 Spruce Lime gedropt in de Verenigde Staten. De populaire colorway voor de Air Max 90 komt langzaam maar zeker ook onze kant op. In deze post bekijken we de officiële foto's van de Spruce Lime.

De Nike Air Max 90 Spruce Lime stond altijd bekend als een paartje dat exclusief verkrijgbaar was in het Verenigd Koninkrijk. Het dropte daar voor het eerst in 1991 en deed dat een 2e maal in 2008 als een JD Sports exclusive. Deze felbegeerde Nike Air Max 90 zal nu voor het eerst wereldwijd worden uitgebracht.

De Nike Air Max 90 Spruce Lime is uitgevoerd in een colorway die onder de naam White, Hot Lime, Spruce en Grey Fog gaat. Deze release van de Spruce Lime is op dezelfde manier uitgevoerd als het OG-paartje van tientallen jaren geleden en maakt ook gebruik van dezelfde mix van materialen: mesh, glad leer, suède en nubuck. Opvallende details zijn onder meer teal overlays en Hot Lime gekleurde Swooshes, branding op de hak en Air Units. Een grijze teal rubberen buitenzool maakt het ontwerp af.

Wanneer dit paartje in Europa zal gaan droppen is nog niet bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte via onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.


Stephan
Geschreven door
Stephan