Tim
Geschreven door
Tim

Zoals je zou verwachten bij het jubileumjaar van een sneaker komen nieuwe colorways van de Air Max 1 sneakers massaal op gang. De iconische sneaker van Nike maakt zich op voor zijn 35e verjaardag, waardoor er dit jaar al tientallen nieuwe colorways zijn gedropt. Van OG remasters tot volledig nieuwe colorways, Tinker Hatfield's revolutionaire sneaker knalt er flink op los. De volgende op de lange lijst van releases is een heerlijk rustige colorway, die veel doet denken aan de oudere OG-releases van het model. Het gaat hier om de Nike Air Max 1 "Deep Royal Blue" die amper afwijkt van zijn roots.

Nike Air Max 1 Deep Royal Blue release

De Nike Air Max 1 "Deep Royal Blue" grijpt terug naar de roots

Een clean wit mesh bovenwerk in combinatie met lichtgrijze suède overlays grijpen terug naar de begindagen van de iconische sneaker. De Swoosh en mud guards zijn uitgevoerd in de blauwe tint met bijbehorende voeringen en branding op de hak. De Swoosh, bovenste veterogen en Air Units in de hak zijn uitgevoerd in het zwart. Een tweekleurige zwart/witte rubberen buitenzool maakt het design af.

Ben je benieuwd wanneer deze sneaker dropt? Wij ook! We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 "Deep Royal Blue"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Deep Royal Blue"

Nike Air Max 1 "Deep Royal Blue"

FD9082-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Deep Royal Blue back heel
Nike Air Max 1 Deep Royal Blue FD9082 100
NIKE AIR MAX 1 DEEP ROYAL BLUE Foto 7
NIKE AIR MAX 1 DEEP ROYAL BLUE Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim