Wie kent 'm onder hand niet? De Air Max 1 sneaker die in 1987 door Nike werd uitgebracht en ontworpen door Tinker Hatfield is inmiddels niet meer weg te denken uit het aanbod van Nike. Een paar jaar geleden maakte we ons nog zorgen of de sneaker ooit nog een general release zou krijgen, maar inmiddels zijn die zorgen compleet weggenomen door de groot aantal nieuwe release die we voorbij zien komen.

Nike kondigde vandaag aan dat het binnenkort deze Nike Air Max 1 "Greyscale" zal gaan droppen. Deze nieuwe release, die sterk doet denken aan de onlangs uitgebrachte Nike Air Max 1 "Ironstone" maakt ook gebruik van ingetogen grijze kleuren maar heeft een heerlijke retro look en feel.

Nike Air Max 1 Greyscale Foto 6

Deze Nike Air Max 1 sneaker in de "Greyscale" colorway is ideaal voor liefhebbers van ingetogen kleuren

Het ontwerp is voorzien van een basis die bestaat uit mesh, uitgevoerd in een warme witte tint wat zorgt voor een lichte en ademende sneaker. Het design wordt versterkt door luxueuze overlays van getrommeld leer in combinatie met de toevoeging van een Neutral Grey gekleurde suede mudguard, die zorgt voor een heerlijke retrostijl.

Een opvallende "Iron Grey" Swoosh in ruig suede knalt er heerlijk uit op de middenvoet. Deze donkere tint is ook toegepast op de gladde leren panelen bovenaan de wreef, wat zorgt voor een mooi kleurcontrast. Donkergrijze accenten zijn toegepast op de tong, het logo op de hiel en de binnenzool, als aanvulling op de rubberen buitenzool en de iconische Air Max unit in de hak. Het monochrome kleurenpalet wordt subtiel in contrast gebracht door de toevoeging van de kleur "Cashmere", een zachte warme kleur die de tussenzool en veters een vintage look geeft.

Een releasedatum voor deze nieuwe Nike Air Max 1 "Greyscale" is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 "Greyscale"

Mar
30
Nike Air Max 1 "Greyscale"

Nike Air Max 1 "Greyscale"

HJ3498-007
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Greyscale Foto 7
Nike Air Max 1 Greyscale Foto 1
Nike Air Max 1 Greyscale Foto 3
Nike Air Max 1 Greyscale Foto 4
Nike Air Max 1 Greyscale Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur