Tim
Geschreven door
Tim

De onlangs door Nike gedropte Nike Air Max 1 Slide "University Red" slippers waren een schot in de roos, we verwachten deze zomer dan ook veel mensen op het strand en in het zwembad op deze slippers te zien. Naast de rode slippers die onlangs zijn gedropt weten we inmiddels dat voor de zomer van 2023 ook de Nike Air Max 1 Slide "Black White" zullen gaan releasen. Vandaag voegt Nike daar deze Nike Air Max 1 Slide "Obsidian" aan toe. Een releasedatum hebben we nog niet, maar de foto's hebben we al wel voor je.

Nike Air Max 1 Slide "Obsidian"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 Slide "Obsidian"

Nike Air Max 1 Slide "Obsidian"

DH0295-104
Alle verkooppunten

Air Max 1 Slippers

De Air Max 1 is niet de eerste Nike sneaker die is voorzien van een slipper makeover, eerder kreeg de Air Max 90 al een eigen slipper release die destijds ook goed ontvangen werd door de trouwe aanhang van het model. Als de eerder aangekondigde rood/witte en zwart/witte air max 1 slippers niet jouw ding zijn, dan is deze blauwe versie wellicht de Air Max 1 slipper voor jou. Net zoals zijn twee voorgangers is een groot deel van het oorspronkelijke bovenwerk van de Air Max 1 sneaker, met uitzondering van delen van de toebox en het middenpaneel, volledig verwijderd; alleen de tussenzool is intact gebleven, hoewel ook die enigszins is aangepast.

Ondanks alle aanpassingen zien we nog steeds goed dat deze slippers de iconischie Air Max 1 als inspiratie hebben gebruikt. We kunnen dan ook niet wachten tot de release. Zodra we meer informatie voor je hebben laten we je dit uiteraard direct weten op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Slide Obsidian Foto 2
Nike Air Max 1 Slide Obsidian Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim