Tim
Geschreven door
Tim

Na een aantal karige jaren mag 2022 best één van de betere jaren van de Air Max 1 sneaker genoemd worden, dit komt mede doordat het merk het 35-jarig jubileum van de iconische sneaker viert. Naast de Patta x Nike Air Max 1 collabs hebben we ook nog een aantal General Releases voorbij zien komen, waaronder de Cobblestone en de Light Madder Root.

Volgens diverse bronnen komt Nike eind 2022, begin 2023 met een overdosis aan nieuwe colorways voor de Nike Air Max 1, waardoor het dus zeker mogelijk is dat we binnenkort niet langer meer kunnen spreken van een schaarste als het gaat om nieuwe Air Max 1 sneakers. Één van die sneakers waar Nike binnenkort mee gaat komen is deze nieuwe Nike Air Max 1 "Ironstone".

De Air Max 1 "Ironstone" straalt één en al kalmte uit doordat het is voorzien van wit mesh en een warme neutrale suède-build met bruine accenten op de Swooshes, de bovenste veteroogjes en de Air-units. De Nike Air Max branding op de hiel en de mini Swooshes aan de zijkanten zijn ook voorzien van de bruinte tint. Wat door het gebruik van de aardse tinten vrijwel direct in het oog springt is de opvallende Neon Green kleur die is toegepast op de tong branding en op de branding van de binnenzool. Een Sail-gekleurde midden- en buitenzool zorgen voor een heerlijke vintage afwerking.

De releasedatum is helaas nog niet bekend gemaakt, maar wij houden rekening met eind 2022/begin 2023. Check voor het laatste nieuws dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 "Ironstone"

24
Nov 2022
Nike Air Max 1 "Ironstone"

Nike Air Max 1 "Ironstone"

DZ4494-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim