Nike kondigt niet geheel verrassend nóg een colorway aan voor de Air Max 1 sneaker. Zoals je kunt zien gaat het wederom om een roze colorway, maar deze release zal niet alleen voor de dames zijn - ook de heren kunnen naar alle waarschijnlijkheid dit paartje rocken in de grotere maten. De sneaker gaat gehuld in een Metallic Platinum/Pink Rise kleurstelling, die ondanks het roze toch weer compleet anders oogt dan dat we tot nu toe voorbij hebben zien komen.

Nike Air Max 1 "Pink Rise"

Mar
20
Nike Air Max 1 '87 Wmns "Pink Rise"

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Pink Rise"

HF5387-001
Alle verkooppunten
1 nike air max 1 pink rise hf5387 001 sneaker squad
Sneaker Squad

Ook de mannen kunnen deze Air Max 1 sneaker rocken

Eindelijk, een roze sneaker in grote maten. Althans, daar gaan we vooralsnog van uit als we de diverse bronnen moeten geloven. Hij is uitgevoerd in de kleuren Metallic Platinum, Pink Rise, Flat Pewter en Summit White en heeft een bovenwerk van mesh voor ademend vermogen. De grijze leren overlays zijn in dit geval geperforeerd en zorgen voor een aparte look. Roze Rise tinten zijn toegepast op de Swooshes, de mudguards, de tong, binnenzool en branding op de hak. Een witte tussenzool met zichtbare Air Max units en een driekleurige buitenzool maken de look af.

De sneaker is inmiddels gedropt en wij hebben hem vastgelegd op de gevoelige plaat. En zeg nou eerlijk... dit is weer een heerlijke roze knaller. 
We houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

4 nike air max 1 pink rise hf5387 001 sneaker squad
Sneaker Squad
2 nike air max 1 pink rise hf5387 001 sneaker squad
Sneaker Squad
Nike Air Max 1 Pink Rise Foto 1
Nike Air Max 1 Pink Rise Foto 6
Nike Air Max 1 Pink Rise Foto 3
Nike Air Max 1 Pink Rise Foto 5
Nike Air Max 1 Pink Rise Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur