Nike viert ieder jaar de viering van het Chinees nieuwjaar uitbundig mee. Zo droppen ze altijd wel een knaller van een sneaker die is geïnspireerd op het oudjaarsfeest in Azië. Ook dit jaar slaat Nike het feest niet over en kondigen ze de komst van deze Air Jordan 1 Retro Low OG "Chinese New Year" aan.

Deze Air Jordan 1 Low maakt deel uit van de jaarlijkse Chinese New Year (CNY) collectie van Jordan en is gekleed in een Black, University Red, Metallic Gold en White colorway. Te benoemen details van de schoen zijn onder meer de zwart/rode bovenkant bedekt met geborduurde Chinese prints, het 'Nike Air'-logo op de zwarte tongen, de rode inlegzolen en goud geborduurde Wings-logo's op de hiel. Rode vetersluitingen rond de enkelkraag met gouden veterstiften en hangende kwasten in combinatie met een witte tussenzool en rode rubberen buitenzool maken deze sneaker af.

Het paartje zal ergens in Februari van 2021 gaan droppen. Wij houden je uiteraard op de hoogte via onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan