Collabs, we kunnen er geen genoeg van krijgen. En als er één schoen de laatste tijd onvoorstelbaar veel aandacht krijgt van Nike is het de Nike Dunk wel. Nike heeft officieel bevestigd dat dit jaar nog deze Notre x Nike Dunk High "Light Orewood Brown" zal gaan droppen.

We werpen vandaag een blik op de officiële foto's van de Notre x Nike Dunk High "Light Orewood Brown". Het feit dat we de officiële foto's in bezit hebben geeft al aan dat de release niet ver weg meer is. Zo gingen de geruchten eerder dat deze release tijdens de feestdagen zou gaan droppen, maar dit is helaas niet gelukt vanwege de COVID19 pandemie.

Nike slaat voor deze release de handen ineen met de Chicago gevestigde sneaker en kleding boetiek Notre. Het paartje pronkt met een stijlvolle afwerking van "Light Orewood Brown en Light Orewood Brown-White" dat is toegepast op het premium leer en suède overlays. Ten slotte ronden de leren voering, een dubbel geborduurd logo op de tong en tweekleurige veters met patronen het ontwerp af.

Dat het niet lang meer zal gaan duren voor dit paartje dropt is een feit. Wil je op de hoogte gehouden worden van de releasedatum en nog veel meer nieuws? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan