Het Next Nature initiatief van Nike vertegenwoordigt de toewijding van het bedrijf aan duurzaamheid en verantwoordelijkheid ten behoeve van het milieu. Dit programma is een belangrijk onderdeel van Nike's Move to Zero-campagne, die streeft naar nul koolstof en nul afval om de toekomst van sport te helpen beschermen. 

Ondanks dat de "Panda" colorway voor de Dunk sneaker inmiddels niet meer dezelfde hard to score status heeft als in het verleden, blijft de sneaker een van de populairste colorways die ooit is uitgebracht door Nike. De tijdloze combinatie van Zwart en Wit maakt ook dit jaar weer een comeback in de vorm van deze Nike Dunk High Next Nature "Panda".

Deze Nike Dunk High heeft een premium leren constructie die is voorzien van perforaties op de toe box, voor een heerlijk luchtige en ademende sneaker. De tong en de sockliner van mesh zorgen voor een comfortabel gevoel tijdens het dragen. Het ontwerp heeft een strakke witte basis met opvallende zwarte accenten, waaronder de Swooshes en overlays. Nike's pinwheel logo op de binnenzool geeft het gebruik van gerecyclede materialen aan. Een witte tussenzool voegt een vleugje tijdloze elegantie toe en maakt deze populaire colorway helemaal af.

Een exacte releasedatum van deze Nike Dunk High Next Nature "Panda" hebben we nog niet voor je. Uiteraard houden we je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Dunk High Next Nature "Panda"

Datum nog
niet bekend
Nike Dunk High Next Nature "Panda"

Nike Dunk High Next Nature "Panda"

FV5960-101
Alle verkooppunten
Nike Dunk High Next Nature Panda Foto 7
Nike Dunk High Next Nature Panda Foto 6
Nike Dunk High Next Nature Panda Foto 2
Nike Dunk High Next Nature Panda Foto 3
Nike Dunk High Next Nature Panda Foto 4
Nike Dunk High Next Nature Panda Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur