Tim
Geschreven door
Tim

Air Max Day 2023

De Air Max sneaker line-up voor Air Max day begint met de dag meer vorm te krijgen, het lijkt er dan ook sterk op dat dit jaar een prima jaar gaat worden voor iedereen die een Air Max sneaker wel op waarde kan schatten. Naast de terugkeer van de Air Max 1 "Big Bubble", komt Nike op 26 Maart ook met een gloednieuw Air Max model. Het gaat hier om de Nike Air Max Pulse, die enkele elementen van eerdere Air Max sneakers heeft overgenomen. Deze Nike Air Max Pulse "Phantom", die in zowel dames als heren maten zal gaan droppen hebben we natuurlijk meegenomen voor een testrit.

Nike Air Max Pulse sneaker voor dames en heren

26
Mar 2023
Nike Air Max Pulse "Phantom"

Nike Air Max Pulse "Phantom"

DR0453-001
Alle verkooppunten
26
Mar 2023
Nike Air Max Pulse Wmns "Phantom"

Nike Air Max Pulse Wmns "Phantom"

FD6409-001
Alle verkooppunten
Nike Air Max Pulse Phantom DR0453 001 sneaker bubble
Sneaker Squad

Nike Air Max Pulse Colorway

Als we naar de kleuren kijken, dan zien we dat er gekozen is voor een strakke clean look waarbij de kleuren Phantom, High Voltage, Wit en Reflective Silver de hoofdrol spelen. Nike heeft zich voor de kleuren laten inspireren door de grime-muziekscene. Grime is een genre van elektronische dansmuziek rond het jaar 2000 in Londen ontstond. Het liet zich inspireren door UK garage en haalt diverse invloeden uit genres als Jungle, Dancehall en HipHop.

Het onderste deel van het model heeft een grote overlay van leer die van de teen naar de hiel loopt, met daarboven een sportief stuk mesh. De vetersluiting van het model is eenvoudig en simpel uitgevoerd en doet denken aan eerdere Air Max sneakers, terwijl een nieuw Air Max-logo op de tong en achter op de TPU hiel is terug te vinden. Meer Swoosh-branding is te vinden rond de middenvoet, met een grotere zilveren Swoosh op het gaasgedeelte en een rode mini-Swoosh vlak daaronder op het leren paneel. Onder de voet zit een tussenzool van wit schuim, terwijl er voor in de hiel gekozen is voor een Air Max 270 air unit. Het ontwerp wordt afgerond met een witte en semi doorzichtige rubberen buitenzool.

Nike Air Max Pulse Phantom DR0453 001 air max day 2023 bubble
Sneaker Squad
Nike Air Max Pulse Phantom DR0453 001 details
Sneaker Squad
Nike Air Max Pulse Phantom DR0453 001 close up
Sneaker Squad
Tim
Geschreven door
Tim