Tim
Geschreven door
Tim

Het is een traditie voor Nike om elk jaar een NY vs. NY-serie uit te brengen, en aan de recente line-up is ook de Terminator toegevoegd als een eerbetoon aan de Big Apple. Deze nieuwe Nike Terminator Low "NY vs. NY" colorway voegt zich bij de recente "Georgetown" en "Brown Croc" colorways die tijdens het herfstseizoen zullen droppen.

De sneaker gaat gekleed in een kleurenschema dat bestaat uit Coconut Milk, Noble Red, Track Red en Metallic Gold. De Nike Terminator Low is gemaakt van leer met mesh tongen en voeringen. Het heeft een basis dat is voorzien van de kleur Coconut Milk, mooi in contrast gebracht door rode overlays, veters, tonglabels, binnenvoeringen en inlegzolen. Metallic Gold details verschijnen op de 'NY vs. NY'-tong, hiel en branding op de binnenzool. Een Coconut Milk gekleurde tussenzool bovenop een rode rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.

Een releasedatum is nog niet bekend. We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Terminator Low "NY vs. NY"

Datum nog
niet bekend
Nike Terminator Low "NY vs. NY"

Nike Terminator Low "NY vs. NY"

FN6842-113
Alle verkooppunten
Nike Terminator Low NY vs NY Foto 9
Nike Terminator Low NY vs NY Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim