Tim
Geschreven door
Tim

Je kan het je nu nog niet voorstellen, maar over een paar maanden staat de herfst en winter alweer voor de deur. Bereid je in stijl voor op het komende winterseizoen met deze nieuwste release van Nike, de Nike Air Force 1 Low "Medium Ash". Deze Air Force 1 sneaker heeft een harmonieuze combinatie van Medium Ash, Bronzine en Blue Tint tinten en straalt zowel elegantie als functionaliteit uit.

De Nike Air Force 1 Low is gemaakt met minutieuze aandacht voor detail en heeft een eersteklas leren constructie, wat zorgt voor duurzaamheid om de strenge wintermaanden te doorstaan. De ripstop middenpanelen zijn naadloos getaped en bieden superieure waterbestendigheid en isolatie tegen de kou. Met een Medium Ash basis, aangevuld met Bronzine mesh tongen en rubberen zolen, biedt deze schoen een gestroomlijnde en veelzijdige look. Bovendien voegen de gespikkelde veters en tussenzool een vleugje uniciteit toe aan de algehele esthetiek.

Het ontwerp wordt gecompleteerd door de kenmerkende Nike merkelementen op de tonglabels, binnenzolen en hakken. Deze iconische details dienen als bewijs van de authenticiteit en het hoogwaardige vakmanschap van de schoen.

Een releasedatum zal later bekend worden gemaakt, check daarvoor onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Low "Medium Ash"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Force 1 Low "Medium Ash"

Nike Air Force 1 Low "Medium Ash"

FB8877-200
Alle verkooppunten
Nike Air Force 1 Low Medium Ash Foto 4
Nike Air Force 1 Low Medium Ash Foto 7
Nike Air Force 1 Low Medium Ash Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim