Restock update - Wie had dat gedacht, deze prachtige sneakers zijn weer verkrijgbaar in 2024! Super chill toch!

Speciaal voor Nike members

Met het Nike Membership profiteer je van exclusieve toegang tot vele toffe Nike producten, waaronder deze Nike Air Max 90 "Tortoise Shell"! Maar naast toegang tot deze sneakers, biedt Nike ook; inspiratie, een community, exclusieve apps en promoties! En het mooiste nieuws... member worden bij Nike is gewoon gratis en het is zo gepiept. Wil je alle voordelen nog even rustig bekijken of al direct joinen? Dat kan hier op de Nike website.

Tortoise Shell Swoosh

De Toirtoise Shell colorway zagen we eerder al toegepast worden op twee andere prachtige sneakers, namelijk op de Nike Air Huarache WMNS "Tortoise Shell" en de Nike Air Force 1 Fontanka WMNS "Tortoise Shell" die op dit moment ook exclusief voor Nike Members beschikbaar zijn. Als kers op de taart komt Nike nu met deze Nike Air Max 90 WMNS "Tortoise Shell" waarbij de Swoosh direct in het oog springt.

1 Nike Air Max 90 Tortoise Shell DQ9316-001
sneakersquad.nl

Schildpad-motief

Het 30 jarig jubileum van de Nike Air Max 90 ligt alweer een paar jaar achter ons, maar toch blijft Nike ons verwennen met Air Max 90 sneakers alsof de verjaardag nog niet is afgelopen. Ook deze Nike Air Max 90 "Tortoise Shell" voor dames is zo'n sneaker die één en al exclusiviteit en luxe uitstraalt.

De sneaker opent met een lichtgrijze mesh-constructie aan de basis van het bovenwerk. De Nike Air Max 90 wordt vervolgens vergezeld door witte leren overlays en Light Curry gekleurde suède mudguards. De eye catcher van deze sneaker is overduidelijk de glanzende Swoosh die is uitgevoerd in Tortoise Shell, wat tevens is toegepast onderaan de veters aan de bovenkant van de wreef. Gespikkelde veters, een witte tussenzool samen met een gespikkelde bruin/witte buitenzool maken het design af.

4 Nike Air Max 90 Tortoise Shell DQ9316-001
sneakersquad.nl
3 Nike Air Max 90 Tortoise Shell DQ9316-001
sneakersquad.nl

Nike Air Max 90 WMNS "Tortoise Shell"

Feb
20
Nike Air Max 90 Wmns "Tortoise Shell"

Nike Air Max 90 Wmns "Tortoise Shell"

DQ9316-001
Alle verkooppunten
5 Nike Air Max 90 Tortoise Shell DQ9316-001
sneakersquad.nl
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur