Tim
Geschreven door
Tim

Deze aankomende Nike Dunk High See-Thru "Reverse Panda" maakt deel uit van een grotere "See Through"-collectie, waarmee Nike binnenkort aan de slag gaat. De eerste officiële foto's van dit bijzondere Zebra-gekleurde paartje zijn binnen, het wachten is nu alleen nog op de releasedatum.

Deze Dunk High "Reverse Panda" dient als basis voor de experimenten die Nike uitvoert binnen de collectie. En ondanks de aanzienlijke wijzigingen aan het ontwerp, is de originele colorway nog steeds goed herkenbaar, dit komt doordat de toe box, de tong en de binnenkant van de zijkant geen enkele wijziging hebben ondergaan. Daarentegen heeft de andere zijkant verschillende uitsparingen langs de voorvoet, het middenpaneel en de hiel; de verwijderde delen van deze gedeeltes worden vervolgens opgevuld met onderdelen van totaal verschillende releases, die alles bevatten, van met verf bespat leer tot suède met een zebraprint. De sneaker had dus zomaar de Dunk Frankenstein kunnen heten, maar dat bekt minder lekker dan "Reverse Panda".

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk High See-Thru "Reverse Panda"

Datum nog
niet bekend
Nike Dunk High See-Thru "Reverse Panda"

Nike Dunk High See-Thru "Reverse Panda"

DZ7327-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim