Tim
Geschreven door
Tim

Het was even knipperen met de ogen, want deze gloednieuwe Nike Air Max Motif lijkt als je snel kijkt wel heel veel op de Nike Air Max 1. Nike kondigt vandaag aan dat het een nieuwe sneaker heeft ontworpen, die zij in eerste instantie zullen gaan uitbrengen in GS-maatjes, dus tot en maat 40. Wij werpen alvast een blik op deze nieuwe Nike sneaker.

Nike komt met de nieuwe Air Max Motif, geïnspireerd op de allereerste Air Max-sneaker van Tinker Hatfield

Nike Air Max Motif sneaker 1
Nike Air Max Motif sneaker 2

Tinker Hatfield is verantwoordelijk voor enkele van Nike's meest iconische sneakers, waaronder de Air Max 1. En met hun nieuwste Air Max Motif brengt Nike een eerbetoon aan zowel de ontwerper als zijn geliefde ontwerp. De schoen, ook wel Air Max Motif genoemd, is in feite de spirituele opvolger van de Air Max 1, omdat hij veel van dezelfde designelementen leent. Zo is de mudguard bijvoorbeeld bijna een 1 op 1 kopie van de Air Max 1, net als de vorm van de toe box.

De Air Max Motif is maakt gebruik van een mix van mesh, suède en canvas. Er zullen binnenkort meerdere colorways gaan droppen tijdens de viering van Air Max Day, waaronder de Nike Air Max Motif GS "Sport Blue" en de Nike Air Max Motif GS "Yellow". Of de sneaker ook in grotere maten gaat droppen weten wij nog niet.

Benieuwd naar welke colorways er nog meer gaan droppen voor deze nieuwe Nike sneaker? Check dan dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max Motif sneakers

30
Mar 2022
Nike Air Max Motif GS "Yellow"

Nike Air Max Motif GS "Yellow"

DH9388-001
Alle verkooppunten
Datum nog
niet bekend
Nike Air Max Motif GS "Sport Blue"

Nike Air Max Motif GS "Sport Blue"

DH9388-400
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim