Tim
Geschreven door
Tim

Na jaren van Air Max 1-droogte kunnen we inmiddels bijna wekelijks een nieuwe Air Max 1 sneaker aankondigen. Nike heeft vandaag bevestigd dat deze Nike Air Max 1 Wmns "Pale Ivory" écht onderweg is. Deze release geeft een frisse draai aan het geliefde Air Max 1 model.

De Pale Ivory colorway straalt zoals je kunt zien een tijdloze charme uit en combineert een strakke en ingetogen esthetiek met de kenmerkende eigenschappen die de Air Max 1 tot een ware legende in de sneakerwereld heeft gemaakt.

Nike Air Max 1 WMNS Pale Ivory Foto 7
Nike Air Max 1 WMNS Pale Ivory Foto 8

De Nike Air Max 1 "Pale Ivory" heeft een premium uitstraling in combinatie met een verfijnd kleurenpalet

Als we de kleuren die deze Nike Air Max 1 gebruikt zouden moeten verwoorden, dan zou geraffineerd het juiste woord zijn. De sneaker is voorzien van de kleuren Pale Ivory, Sanddrift, White, Sail en Black. Deze versie van de AM1 is voorzien een mooie combinatie van mesh, leer en suède materialen. Het gaas en leer zorgen voor een comfortabele en ademende pasvorm, terwijl de suède mud guards een vleugje luxe uitstralen. Op de tong en de hak staat een merkopdruk in reliëf, wat een subtiel maar opvallend detail toevoegt aan de algehele esthetiek. De tweekleurige rubberen zool maakt het ontwerp compleet, waardoor stijl en functionaliteit perfect samengaan.

We verwachten dat deze Air Max 1 een hit zal gaan worden deze zomer. Wanneer de release precies zal zijn is niet bekend, maar daar houden we je van op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Wmns "Pale Ivory"

11
Aug 2023
Nike Air Max 1 Wmns "Pale Ivory"

Nike Air Max 1 Wmns "Pale Ivory"

DZ2628-101
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 WMNS Pale Ivory Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim