Tim
Geschreven door
Tim

De Super Bowl is een jaarlijkse kampioenswedstrijd van de National Football League (NFL) in de Verenigde Staten. Het is een van de meest bekeken sportevenementen ter wereld en is onderhand een belangrijk cultureel fenomeen geworden.

Als eerbetoon aan de 58e editie van het evenement, dat zal plaatsvinden op 11 februari van volgend jaar, komt Nike met een speciale versie van de door Tinker Hatfield ontworpen Air Trainer 1 sneaker. We blikken vooruit op de release van deze Nike Air Trainer 1 "Super Bowl".

Nike Air Trainer 1 Super Bowl Foto 8

Nike viert de 58e editie van de Super Bowl met deze speciale Air Trainer 1

Deze unieke versie van de Air Trainer combineert antraciet- en grijstinten met materialen van leer, mesh en suède. Opvallend zijn de Swooshes, die glanzen in een metallic zilveren afwerking die doet denken aan de Vince Lombardi Trofee. Aan de binnenkant is het Super Bowl logo toegepast op de sockliners, terwijl drie patches met klittenband een eerbetoon zijn aan de NFL, de 58e Super Bowl en de iconische Swoosh. De witte tussenzool op de zwart met grijze rubberen buitenzool maakt de look compleet.

Een releasedatum voor deze sneaker is helaas nog niet bekend, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Trainer 1 Super Bowl Foto 2
Nike Air Trainer 1 Super Bowl Foto 3
Nike Air Trainer 1 Super Bowl Foto 5
Nike Air Trainer 1 Super Bowl Foto 6
Nike Air Trainer 1 Super Bowl Foto 7
Nike Air Trainer 1 Super Bowl Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim