Er is geen twijfel over mogelijk, de Nike Dunk mag zich op dit moment één van de populairste Nike sneakers noemen, de ene na de andere populaire release vliegen ons om de oren en ook artiesten zijn niet vies van een samenwerking, dat zagen we onlangs met de release en instant sell out van de Nike SB Dunk Low Travis Scott en het succes van de Off-White x Nike Dunk Low "University Gold". De zomer staat voor de deur, de hoogste tijd dus om vooruit te blikken naar wat Nike nog meer in petto heeft met de Dunk.

We zagen de afgelopen tijd al wat foto's voorbij komen, maar Nike heeft nu officieel bevestigd dat het Nike Dunk Low SP "Team Tones" pack binnenkort zal gaan droppen! Het pack bestaat uit drie retro colorways: een University Orange/Marine, Varsity Maize/Pine Green en de University Red.

De color blocking is tot in de puntjes uitgevoerd op de drie paartjes, die voorzien zijn van glad premium leer. De "Brazil" is uitgedost in groene en gele tinten, de "University Red" in een clean rood en witte kleurencombinatie, terwijl de derde Champs Colors waarschijnlijk de meest in het oog springende van de drie is, doordat het is voorzien van een navy/orange colorway die, als je snel kijkt doet denken aan de bekende Off-White x Nike Dunk Low "University Gold" die eind vorig jaar dropte.

Het Nike-logo is bedrukt op de tong en de hiel - afwerkende details zijn terug te vinden in een clean witte tussenzool en een buitenzool die gekleurd is in een van de drie hoofdkleuren van ieder paartje.

---------------------------------

NIKE DUNK LOW SP "BRAZIL"

Nike Dunk Low SP "Brazil"
Releasedatum: Donderdag 21 Mei, 09:00
Colorway: Varsity Maize/Pine Green/White
Stijlcode: CU1727-700
Verkoopprijs: €100,00
Verkooppunten: bekijk hier de shops

---------------------------------

NIKE DUNK LOW SP "UNIVERSITY RED"

Nike Dunk Low SP "University Red"
Releasedatum: Vrijdag 5 juni, 09:00
Colorway: White/University Red
Stijlcode: CU1727-100
Verkoopprijs: €100,00
Verkooppunten: bekijk hier de shops

---------------------------------

NIKE DUNK LOW SP "CHAMPS COLORS"

Nike Dunk Low SP "Champs Colors"
Releasedatum: Woensdag 24 juni, 09:00
Colorway: University Orange/Marine/Marine
Stijlcode: CU1727-800
Verkoopprijs: €100,00
Verkooppunten: bekijk hier de shops

Stephan
Geschreven door
Stephan