Tim
Geschreven door
Tim

Er zijn een aantal Nike colorways die tot op de dag van vandaag direct herkenbaar zijn en even populair blijven als de dag van de eerste release. Zo staat de "Bred", Mocha" en "Shattered Backboard" hoog op de lijst als het gaat om best colorways ever van de Air Jordan 1. Ook de Flyknit Racer, die in 2012 het populairst was heeft twee bekende colorways; de "Multi-Color" en de "Oreo". De klassieke FlyKnit Racer is nu in een volledig nieuw jasje gestoken, waarbij Nike het beste van de Air Max-releases combineert met de tijdloze looks van de FlyKnit Racer. Het resultaat is deze Nike Air Max Flyknit Racer "Multi-Color" die nu verkrijgbaar is voor zowel dames als heren en wij hebben deze sneaker weer voorzien van prachtige foto's.

Luchtig en heerlijk zacht Flyknit

Deze geheel nieuwe Nike Air Max Flyknit Racer "Multi-Color" is een uitstekende mix van de oude retro look van de FlyKnit Racer en de moderne uitstraling en prestaties van de Air Max-sneakers. De Air Max-technologie is al meer dan 30 jaar het paradepaartje van Nike en het blijft toegepast worden op verschillende innovatieve manieren.

Een van de nieuwste Air-Max modellen is de Air Max Pre-Day, die voor dit ontwerp de inspiratie was voor de zool. Aan de bovenkant zien we een geweven bovenwerk dat geïnspireerd door de klassieke Flyknit Racer van tien jaar geleden. De twee creëren samen een nieuwe casual look, die ook nog eens perfect geschikt is voor het sporten door het aanzienlijk betere comfort en demping dat van de Air Max Pre-Day is overgenomen. De kleuren die samen deze Multi-Color-look vormen zijn Ghost Green, Pink Blast, Photo Blue en Zwart.

Nike Air Max Flyknit Racer "Multi-Color" voor dames en heren

04
Aug 2022
Nike Air Max Flyknit Racer WMNS "Multi-Color"

Nike Air Max Flyknit Racer WMNS "Multi-Color"

DM9073-300
Alle verkooppunten
04
Aug 2022
Nike Air Max Flyknit Racer "Multi-Color"

Nike Air Max Flyknit Racer "Multi-Color"

DJ6106-300
Alle verkooppunten
5 Nike Air Max Flyknit DM9073 300
Sneaker Squad
Tim
Geschreven door
Tim