Tim
Geschreven door
Tim

Nike past de heerlijke Leopard print weer eens toe op één van hun sneakers, in dit geval op de Nike Air Max 90 Golf. Laat de Golf titel je niet misleiden, want aan de zool te zien is dit sneakertje prima op straat te rocken. De officiële foto's van deze Nike Air Max 90 Golf NRG "Leopard" zijn binnen, de hoogste tijd om het paartje van dichtbij te bekijken!

De Leopard print op de Nike Air Max 90 NRG Golf!

Nike Air Max 90 Golf NRG Leopard Foto 8
Nike Air Max 90 Golf NRG Leopard Foto 9

Met de Nike Air Max 90 Golf NRG "Leopard" aan de voeten zou je in het wild prima onopvallend kunnen voortbewegen, in het dagelijks leven is dat echter anders - want met deze sneaker aan de voeten val je hoe dan ook op. De Leopard print is al jaren één van de populairste prints binnen de Nike-collectie en ook bij deze variant zal dit zeker het geval zijn. De schoen gaat gekleed in een kleurenschema dat bestaat uit Laser Orange, Jade Aura, Black en Sail. Deze golfversie van de Nike Air Max 90 heeft een bovenwerk van luipaardbont gecombineerd met zwarte mud guards en overlays. Jade Aura-accenten bovenop een Sail-middenzool en een geïntegreerd zwart tractiepatroon eronder maken het ontwerp compleet.

De verwachte releasedatum is helaas onbekend, maar daarover houden wij je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 Golf NRG "Leopard"

10
Mar 2022
Nike Air Max 90 Golf NRG "Leopard"

Nike Air Max 90 Golf NRG "Leopard"

DH3042-800
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim