Tim
Geschreven door
Tim

Nike zet wéér een Nike Air Max 1 in de wachtrij, nadat we eerder al de Nike Air Max 1 WMNS "Tour Yellow" en de Patta x Nike Air Max 1 "Brown" en "White" aangekondigd zagen worden. We wisten al een poos dat deze Nike Air Max 1 Premium "Mineral Slate" eraan zou komen, alleen de foto's van dit prachtige exemplaar ontbraken nog. Nu de foto's ook binnen zijn is het de hoogste tijd een blik te werpen op deze nu al legendarische sneaker.

Deze nieuwe Air Max 1 maakt gebruik van een Mineral Slate, Deep Royal Blue en Lemon Wash colorway. Zoals direct aan de foto's te zin is heeft Nike gekozen voor een mix van suède en denim keperstof. De Swooshes aan de zijkant en de tong zijn uitgevoerd in een mooie Deep Royal Blue-kleur. Blauw suède zien we terug op de mud guards en de toe box, met daarboven het prachtige blauwe denim. De branding is uitgevoerd in het wit, net als de mini-Swoosh die aan de zijkant van de toe box is geplaatst. Een verouderd ogende tussenzool en een gespikkelde rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.

De voorlopige releasedatum staat op dit moment op 26 Augustus, mocht daar nog verandering in komen dan ben jij de eerste die dit lees via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Premium "Mineral Slate"

21
Sep 2022
Nike Air Max 1 Premium "Dirty Denim"

Nike Air Max 1 Premium "Dirty Denim"

DV3050-300
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Premium Mineral Slate Foto 7
Nike Air Max 1 Premium Mineral Slate Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim