Tim
Geschreven door
Tim

Je zou denken dat er door het flink aantal nieuwe releases van de sneaker er haast geen Dunk schoenen meer uit kunnen komen waarvan je denkt, hey dat heb ik nog niet gezien. Toch blijft Nike verrassen en experimenteren met nieuwe materialen. Deze Nike Dunk Low "Grey Corduroy" is dan ook perfect voor de zomer van 2023. We blikken vooruit op de aanstaande release van de sneaker, die deel uitmaakt van een grotere corduroy collectie.

Nike Dunk Low Grey Corduroy Foto 7
Nike Dunk Low Grey Corduroy Foto 8

Een sneaker hoeft niet persé gebruik te maken van knallende en opvallende kleuren om mooi te zijn. De sneaker gaat in dit geval gekleed in een eenvoudig maar effectief tweekleurig wit en grijs kleurenschema. Deze versie van de Nike Dunk Low heeft een bovenwerk van wit leer met mesh tongen en voering. De schoen wordt gemarkeerd door grijze corduroy swooshes, overlays en hiellipjes. Grijs loopt door op de veters, tonglabels, inlegzolen en rubberen buitenzool. We zien een mooi "NIKE" borduursel op de hielen met witte branding op de tong en binnenzool, bovenop een bijpassende tussenzool die het ontwerp afmaakt.

De releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low "Grey Corduroy"

Nike Dunk Low "Grey Corduroy"

Nike Dunk Low "Grey Corduroy"

FN7658-100
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Grey Corduroy Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim