Nike en Patta hebben hun nieuwste samenwerking onthuld! Het gaat hier om een nieuw model in de vorm van deze Air Max 90 x Air Max 95-hybrid. De sneaker maakt gebruik van de bovenkant van de Air Max 90, dat rust op de onderkant van de Air Max 95. De Air Max 90 x 95 is voorzien van een zwarte bovenkant, dat wordt gecompenseerd door een donker oranje Swoosh en een neon gele tong tag.

Bij de aankondiging van de samenwerking verklaarde Vincent Van de Waal van Patta het volgende: "De Air Max 90 is een robuuste klassieker en de 95 heeft altijd een futuristische uitstraling gehad. Het combineren van beide modellen voelt als een mix tussen een klassiek en futuristisch design".

Naast de Air Max 90 x 95 zal de nieuwe collectie ook een kledinglijn bevatten. Het zou hier gaan om een jas voorzien van tekst, gebaseerd op de Amsterdamse luchthaven Schiphol - evenals T-shirts, varsity-achtige jassen en trainingspakken. De collectie zal vanaf 20 Oktober te koop zijn via Patta's webwinkel en Patta-winkels in Londen en Amsterdam. Een week later zal de collectie ook op Nike.nl verschijnen.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur