Tim
Geschreven door
Tim

We werpen vandaag een eerste blik op deze nieuwe Nike SB Dunk Low Pro ISO "Grey Gum". De sneaker is de nieuwste toevoeging aan de felbegeerde Orange Label-collectie van de Nike SB-collectie. Hoewel we de afgelopen twaalf maanden een aantal behoorlijk wilde SB Dunk-colorways hebben gezien, treedt dit specifieke paar in de voetsporen van de "Midnight Navy" en "Dark Russet" en richt het zich in plaats daarvan op een strakke en heldere kleurencombinatie.

Deze Nike SB Dunk Low is hak tot teen uitgerust met Wolf Grey gekleurd leer, in combinatie met een ongerepte witte Swoosh. Extra dikke veters binden de design elementen aan elkaar, terwijl onder de voet een heerlijke zool van gomrubber is gebruikt. Je kunt natuurlijk niet over deze SB Dunk Low praten zonder het over de iconische Safety Orange tonglabel te hebben, dat een knipoog is naar de legendarische Orange Label-serie.

De sneaker zal naar verwachting dit jaar nog droppen. Benieuwd naar de exacte daum van release? We houden je vanzelfsprekend op de hoogte van al het nieuws op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike SB Dunk Low Pro "Grey Gum"

Datum nog
niet bekend
Nike SB Dunk Low "Grey Gum"

Nike SB Dunk Low "Grey Gum"

DV5464-001
Alle verkooppunten
Nike SB Dunk Low Grey Gum Foto 7
Nike SB Dunk Low Grey Gum Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim