Nike komt binnenkort met het Worldwide Pack, waaronder populaire sneakers als de Air Force 1, Air Max 97 en het nieuwe MX-720-818 model onderdeel van uitmaken. Ook de Nike Air Max 90 is niet overgeslagen, we bekijken in deze post dan ook de Nike Air Max 90 SE "Worldwide".

De Air Max 90 SE "Worldwide" is voorzien van een volledig witte basis gemaakt van leer, waardoor alles dat hier op geplaatst is er heerlijk uitknalt. De veters die mee worden geleverd zijn voorzien van blauwe "Worldwide Nike" branding. Ook de branding op de hak en op de tong tag zijn voorzien van een Blue Fury tint. De grootste eye catcher van deze sneaker is toch wel de set van vijf kleine Swooshes die op het midden van de zijkant zijn geplaatst. Zo zien we een blauwe, gele, zwarte, groene en oranje mini swoosh terug.

Om deze release nog meerWorldwide te maken wordt de schoen geleverd met een wereldbol tag(leuk als sleutelhanger, lipjes op de hiel en inlegzolen voorzien van Worldwide branding.

Een releasedatum laat nog even op zich wachten, check dus regelmatig ons Blog, de sneaker releasekalender en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan