Tim
Geschreven door
Tim

Nike bracht de Terminator sneaker oorspronkelijk uit in 1985 als basketbalschoen, exclusief ontworpen voor John Thompson van de Georgetown Hoyas. Nadat de sneaker dit jaar al meerdere malen is gedropt in een low uitvoering, komt Nike binnenkort met deze Nike Terminator High "Triple Black", die een ware transformatie tot wandelschoen heeft ondergaan. Perfect sneakertje om te rocken tijdens de herfst, lijkt ons.

Deze versie van de Nike Terminator High zal worden geleverd in een volledig zwarte kleurstelling die zijn gebruikelijke leren constructie achterwege laat voor en is voorzien van neopreen materiaal. Andere details zijn suède overlays en Swooshes met ballistisch gaas op de hiellipjes, samen met toegevoegde metalen veteroogjes aan de bovenkant. De kenmerkende gewaagde 'NIKE'-branding op de hielen bovenop een zwarte rubberen zool maakt het ontwerp compleet.

Wanneer de sneaker gaat droppen is nog niet bekend. We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Terminator High "Triple Black"

19
May 2023
Nike Terminator High "Triple Black"

Nike Terminator High "Triple Black"

FJ5464-010
Alle verkooppunten
Nike Terminator High Triple Black Foto 8
Nike Terminator High Triple Black Foto 10
Nike Terminator High Triple Black Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim