Tim
Geschreven door
Tim

Morgen is het Air Max Day, de dag waarop Nike de geboorte van Air Max sneakers viert. Dit jaar staat de Nike Air Max 1 in de spotlights, maar het lijkt erop dat Nike voor de rest van het jaar ook nog genoeg Nike Air Max 1 releases voor ons in petto heeft, want wij kregen zojuist de eerste foto's van deze gloednieuwe Nike Air Max 1 "Safari" 2022, die veel weg heeft van de legendarische atmos x Nike Air Max 1 "Safari" uit 2002. Wij blikken vooruit op deze nu al legendarische sneaker, die zomaar de top 3 van dit jaar zou kunnen gaan halen.

Deze nieuwe Nike Air Max 1 "Safari" rockt old skool atmos vibes

Nike Air Max 1 Safari Foto 7
Nike Air Max 1 Safari Foto 8

Dat de OG atmos x Nike Air Max 1 Safari één van de populairste Nike Air Max 1 sneakers ooit is staat vast, maar het is ook een feit dat de sneaker niet meer zal gaan droppen. Nike komt met de release van deze Nike Air Max 1 "Safari" 2022 met een waardig vervanger. Wij zijn dus reuze benieuwd of deze met een Cobblestone/Worn Blue/Limestone colorway voorziene Air Max 1 in staat is om in de buurt te komen van de populariteit van de eerder genoemde iconische Air Max 1.

De overeenkomsten met de OG atmos sneaker zien we terug aan de toevoeging van de Safari-print op de mud guard en de mini-Swoosh aan de zijkant, samen met een geborduurde Swoosh op de hiel in plaats van de Nike Air-branding. Dit lijken ons toch aardig wat referenties naar de OG Safari, niet? Verder zien we dat Nike overlays van microvezel op het middenpaneel en de hielkap heeft toegepast, in combinatie met een toe box die volledig gemaakt is van suède, in plaats van canvas zoals te zien was op de 'Safari' uit 2002.

Deze kleurenmix van Cobblestone/Worn Blue/Limestone zorgen voor een aardse en natuurlijke look die perfect past bij het Safari-thema, en als je goed kijkt naar de blauwe Swoosh zie je dat ook daar een dierlijke print op is geplaatst. Ook de tong van de sneaker is onder handen genomen, deze is namelijk uitgevoerd in bruin gekleurd nylon, met daarop blauwe Nike branding.

Wij zijn echt razend enthousiast over deze release en kunnen dan ook niet wachten op een releasedatum. Ben jij ook zo nieuwsgierig? Check dan dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 "Safari" 2022

18
Jun 2022
Nike Air Max 1 WMNS "Cobblestone"

Nike Air Max 1 WMNS "Cobblestone"

DV3027-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim