2023 is amper onderweg en de viering van het Chinees Nieuwjaar staat alweer voor de deur. Dit jaar markeert het de terugkeer van de "Year of the Rabbit" ("Jaar van het Konijn"). Om dit te vieren, heeft Nike alles uit de kast gehaald en komen ze met een overweldigend aanbod aan sneakers die het feestje vieren. Er zullen ten minste vier Nike Dunks droppen en één daarvan is deze Nike Dunk Low "Year of the Rabbit".

De sneaker is voorzien van verschillende tinten bruin en gebroken wit. De getextureerde basis maakt gebruik van donkere taupe tinten, terwijl de lederen overlays de voorkeur geven aan gebroken wit. Zachte chenille Swooshes aan de zijkant zijn uitgevoerd in crème en goudbruin aan de andere kant, waarvan de eerste overeenkomt met het lipje van de tong. Een bruine voering en een chocoladebruine thematische inlegzool zorgen voor extra afwisseling in kleur. Een taupe-gekleurde geborduurde konijn zien we op de enkel, terwijl een smokey schoenendoos is voorzien van de tekst "2011-2023" die verwijst naar het laatste "Jaar van het Konijn" dat plaatsvond in 2011.

De sneaker dient dit jaar nog te droppen, we houden je vanzelfsprekend op de hoogte van al het nieuws op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low "Year of the Rabbit"

Mar
23
Nike Dunk Low "Year of the Rabbit"

Nike Dunk Low "Year of the Rabbit"

FD4203-211
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Year Of The Rabbit Foto 7
Nike Dunk Low Year Of The Rabbit Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur