Tim
Geschreven door
Tim

Jordan staat er om bekend dat het soms colorways leent van iconische releases en deze toepast op een nieuwe Jordan 1 sneaker. Volgend jaar bestaat de Air Jordan 3 inmiddels 35 jaar, wat reden is om dit te vieren met deze Air Jordan 1 High OG "True Blue" die gebruik maakt van twee klassieke Air Jordan 3 colorways, namelijk de Air Jordan 3 "White Cement" en de Air Jordan 3 "True Blue". Vorige maand kregen we al een redelijk goed beeld over hoe de sneaker er ongeveer uit zal komen te zien, maar vandaag hebben we dan eindelijk betere on-feet foto's van dit geweldige paartje.

Hoewel de traditionele Cement Print die kenmerkend zijn voor de Air Jordan 3 niet aanwezig zijn op deze specifieke release, is het grootste deel van deze klassieke Jordan 3 sneaker wel aanwezig. "True Blue"-accenten zijn toegepast op de overlays van de voorvoet, swooshes, veters, wings-logo's en op de branding op de tongen, terwijl de enkelflappen en onderste hieloverlays zijn voorzien van een gedempte grijze tint. Een clean witte kleur is toegepast op de tongen, toe boxes, zijpanelen en kragen.

Jordan moet nog aankondigen wanneer de Air Jordan 1 "True Blue" officieel op de markt komt, maar de geruchten gaan dat dit in Januari 2023 zal gaan gebeuren. Check voor het laatste nieuws regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 High OG "True Blue"

14
Jan 2023
Air Jordan 1 High OG "True Blue"

Air Jordan 1 High OG "True Blue"

DZ5485-410
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim