Van 15 september tot 15 oktober viert Nike ieder jaar Latino Heritage Month. Dit jaar brengt Nike een speciale versie van de Nike Air Max 90 uit die zich richt op het belang van de familie in de Latino-cultuur en viert de kracht van de gemeenschap door middel van historische silhouetten. Of deze Nike Air Max 90 "Familia" ook in Nederland zal gaan droppen is nog de vraag, maar wij bekijken vandaag in ieder geval de officiële foto's.

Nike viert Latino Heritage Month met de Air Max 90 "Familia"

Nike Air Max 90 Familia Foto 8
Nike Air Max 90 Familia Foto 9

Wij werpen vandaag een blik op de Nike Air Max 90 "Familia" die de diversiteit en spirit van Latijns-Amerika viert. Het algehele kleurrijke ontwerp van het bovenwerk is geïnspireerd op keepersshirts uit de jaren 90, aangezien het bovenwerk is voorzien van een grafische print 100% gerecycled polyester, waardoor elk paartje uniek is. Het gewaagde patroon van het bovenwerk bestaat uit tien verschillende kleuren die allemaal zijn gecombineerd om een veelkleurige look te creëren.

Met tien verschillende kleuren die allemaal wild worden gecombineerd, is de Familia gewaagd en ongegeneerd, een eerbetoon aan de meest innovatieve en ontwrichtende ontwerpen van Nike Football uit die tijd. Een opnieuw ontworpen tong, transparante Swoosh-branding, zwarte overlays, een witte tussenzool en wat lijkt op een Grind rubberen buitenzool ronden de belangrijkste kenmerken van de sneaker af.

De sneaker dropt op 29 september, wij houden je natuurlijk op de hoogte of de sneaker ook zal droppen in Europa. Check hiervoor regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 "Familia"

Sep
07
Nike Air Max 90 "Familia"

Nike Air Max 90 "Familia"

DJ4703-900
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur