Tim
Geschreven door
Tim

In de afgelopen jaren heeft Nike meerdere malen hun stempel gedrukt op een aantal van de grootste culturele momenten in de muziek. Het is dan ook geen geheim meer dat Nike nauw verbonden is met de hiphop scene, waarbij de Air Force 1 door de hiphip artiesten misschien wel dé meest gedragen sneaker is. Deze Nike Air Force 1 Low "Classics" zal binnenkort droppen als eerbetoon aan de afgelopen 50 jaar hiphop muziek.

Nike Air Force 1 Low Classics Foto 1

De Nike Air Force 1 Low "Classics" maakt gebruik van premium materialen en diverse knipogen naar de hiphop scene

Het is duidelijk dat het hier gaat om een eerste klas premium Air Force 1 zoals we die niet vaak voorbij zien komen. De sneaker gaat gekleed in een White/Smoke Grey-Beach-White kleurenschema. Deze Nike Air Force 1 Low maakt gebruik van een leren constructie met mesh tongen en voeringen, in combinatie met versleten swooshes en hakken. Ook zien we op hiphop geïnspireerde 'Nike Classics'-inlegzolen met op cassettebandjes geïnspireerde tonglabels en een speciale gouden microfoonhangtag die het ontwerp afmaakt.

Wanneer de sneaker gaat droppen weten we nog niet, maar uiteraard houden we je van al het nieuws rondom deze sneaker op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Low "Classics"

22
May 2023
Nike Air Force 1 '07 LX "50 Years of Hip-Hop"

Nike Air Force 1 '07 LX "50 Years of Hip-Hop"

DV7183-100
Alle verkooppunten
Nike Air Force 1 Low Classics Foto 10
Tim
Geschreven door
Tim