Tim
Geschreven door
Tim

Op 17 Maart is het weer St. Patrick's Day, een officiële feestdag in Ierland, Noord-Ierland, het Caribische eiland Montserrat en de provincies Newfoundland en Labrador in Canada. Doordat de Verenigde Staten nogal wat Ierse invloeden kent, viert Nike dit feestje vrijwel ieder jaar met een speciale St. Patrick's Day release. Dit jaar staat er een hele bijzondere release op ons te wachten; de Nike SB Dunk Low "St. Patrick’s Day".

Nike gooit Lucky Green suede in de mix met goud gekleurd leer

Nike SB Dunk Low St Patricks Day Foto 4
Nike SB Dunk Low St Patricks Day Foto 2

De Nike SB Dunk Low "St. Patrick’s Day" gaat gekleed in een vergelijkbare color blocking als werd toegepast bij de als de Dunk High versie uit 2013. Deze versie heeft een Lucky Green suède basis gedetailleerd met metallic gouden lakleren Swooshes. Extra gouden toevoegingen zijn te zien op de tong en hiel branding. Andere details zijn onder meer een klavertje vier geborduurd op de zijkant van de hiel, aangevuld met een witte tussenzool en een rubberen buitenzool.

De voorlopige releasedatum staat op 9 Maart, maar niets is zeker. Check regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor updates.

Nike SB Dunk Low "St. Patrick’s Day"

29
Jun 2022
Nike SB Dunk Low Pro "Shamrock"

Nike SB Dunk Low Pro "Shamrock"

BQ6817-303
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim