Het is onderhand niet meer bij te houden hoeveel nieuwe colorways Nike voor de Air Max 1 sneaker uitbrengt. Je hoort ons niet klagen hoor, want ook deze aangekondigde Nike Air Max 1 "Since '72" is een hele dikke sneaker. De "Since '72" collectie van Nike is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het merk en deze Air Max 1 is een spannende toevoeging aan deze collectie die waarschijnlijk in de zomer van 2024 zal droppen.

Nike Air Max 1 "Since '72"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Since '72"

Nike Air Max 1 "Since '72"

HF4312-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Since 72 Foto 5

De Nike Air Max 1 "Since '72" is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Nike

Deze nieuwe Air Max 1 heeft een frisse colorway die bestaat uit de kleuren van White, University Red, Cream en Limestone. Qua materialen is het weer prima geregeld, want we zien een combinatie van mesh, leer en suede materialen, wat zorgt voor een stijlvolle en premium look. De witte basis wordt aangevuld met Cream en Limestone overlays, waardoor de schoen er natuurlijk uitziet.

De University Red accenten zorgen voor een mooi contrast, de rode kleur is toegepast op de Swooshes, de bovenste veteroogjes en de branding op de tong en hak. Ook de Air Max units in de hak en het grootste deel van de rubberen buitenzool valt lekker op door de University Red toevoeging. De tekst "Since '72" is uitgevoerd in het rood en staat gestempeld op de binnenzolen als een eerbetoon aan de geschiedenis van Nike. Om het ontwerp af te maken is er gekozen voor een Sail tussenzool, die zorgt voor een vintage look.

De Nike Air Max 1 "Since '72" wordt verwacht in de zomer van 2024. We houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 Since 72 Foto 6
Nike Air Max 1 Since 72 Foto 1
Nike Air Max 1 Since 72 Foto 3
Nike Air Max 1 Since 72 Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000