Hoe begin je de vrijdagmiddag het lekkerst? Nou, met een aankondiging van wéér een nieuwe Nike Air Max 1 sneaker. Nike heeft amper de slingers van de 35e verjaardag van de iconische sneaker kunnen opruimen of we krijgen alweer een nieuwe aankondiging.

Nadat we eerder dit jaar al kennis hebben gemaakt met de "Athletic Department"-collectie van het merk, kondigt Nike vandaag aan dat deze Nike Air Max 1 "Athletic Department" daar ook onderdeel van zal zijn.

2 nike air max 1 athletic department fn7487 133
Sneaker Squad

Nike Air Max 1 "Athletic Department"

Oct
18
Nike Air Max 1 "Athletic Department"

Nike Air Max 1 "Athletic Department"

FN7487-133
Alle verkooppunten

Welke kleuren en materialen zijn toegepast op deze Nike Air Max 1 "Athletic Department"?

Deze nieuwe Air Max 1 sneaker gaat qua kleuren gekleed in een White, Black Forest, Neutral Grey en Varsity Maize colorway. De schoen is gemaakt van een mix van materialen, zo heeft het een witte mesh-basis met grijze suède overlays op de wreef en op de panelen op de middenvoet. Zwarte nubuck mud guards en leren Swooshes met een nylon materiaal zien we langs de kragen.

De schoen wordt gemarkeerd door gele Varsity Maize contrasterende accenten op de bovenste veteroogjes, op de branding van de tong, de inlegzolen en een deel van de rubberen buitenzool. Een gouden 'Nike Air'-borduursel op de hielen met 'Athletic Department'-branding op de inlegzolen bovenop een verouderde tussenzool en zwarte en gele rubberen buitenzool maakt het ontwerp af.

We je uiteraard van op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Restock-alert!

Wat is er mooier als er zulke toffe colorways, nogmaals gedropt worden? Weinig inderdaad. Dit is je kans om dit paartje alsnog voor de retail-prijs te scoren. En daarom hebben wij deze sneakers ook nog eens extra op de gevoelige plaat vastgelegd, mooi hé.

4 nike air max 1 athletic department fn7487 133
Sneaker Squad
3 nike air max 1 athletic department fn7487 133
Sneaker Squad
Nike Air Max 1 Athletic Department Foto 1
Nike Air Max 1 Athletic Department Foto 5
Nike Air Max 1 Athletic Department Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur