Nike heeft nog een sneaker toegevoegd aan het populaire "Moving Company"-pack. In dit geval gaat het om de Nike Air Max 90. Deze bijzonder fraaie Nike Air Max 90 "Moving Company hebben we natuurlijk direct voorzien van een paar shots in the wild. Zoals je kunt zien is dit een heerlijke sneaker die zowel in de Winter als in de Lente kan worden gedragen.

Nike Air Max 90 "Moving Company"

Jan
30
Nike Air Max 90 "Moving Company"

Nike Air Max 90 "Moving Company"

DV2614-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 Moving Company sneaker squad 3
Sneaker Squad
Nike Air Max 90 Moving Company sneaker squad 4
Sneaker Squad

De Nike Air Max 90 "Moving Company" zit boordevol details

De "Moving Company"-collectie van Nike is hard op weg een van de meest diverse collecties ooit te worden. En net toen je dacht dat alles was onthuld, voegt nike ook nog even deze Nike Air Max 90 "Moving Company" toe aan de collectie. Deze Air Max 90 zit boordevol coole details en heerlijke strakke kleuren en prints.

Nike Air Max 90 Moving Company DV2614-100 zoom
Sneaker Squad

Deze Air Max 90 is voorzien van een strakke Sail-gekleurde basis van mesh en is omhuld met witte canvas overlays. De met rubber beklede veteroogjes zijn gekleurd in groen- en henneptinten en zijn versierd met een uniek golvend patroon. Langs de zijkanten zien we een gladde grijs gekleurde leren mud guard dat is verfraaid met speciale stiksels. Dit thema komt verder tot uiting op het tonglabel waar we een slakkenhuis zien dat in de Nike Swoosh is verwerkt. Dit alles is bovenop een clean Air-tussenzool geplaatst die zo comfortabel is als maar kan.

Nike Air Max 90 Moving Company DV2614-100
Sneaker Squad
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur