Tim
Geschreven door
Tim

De lijst van aankomende Air Max 1 sneakers voor dames blijft groeien, want na de aankondiging van de Air Max 1 "Black White" kondigt Nike nu ook deze Nike Air Max 1 Wmns "Aura" aan voor de vrouwen. Deze nieuwe release maakt opnieuw op innovatieve wijze gebruik van denim keperstof als basis, een trend die de laatste tijd veel voorkomt in de collectie van Air Max 1.

Nike Air Max 1 Denim "Aura"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 Denim "Aura"

Nike Air Max 1 Denim "Aura"

FQ8900-440
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Aura Foto 6
Nike Air Max 1 Aura Foto 7

Nike past denim keperstof weer op innovatieve wijze toe op de Air Max 1 "Aura"

Een klassieke "Midnight Navy" kleur vormt de basis van het bovenwerk van de sneaker en legt een robuuste basis voor de rest van het ontwerp. Van dit diepe blauw gaat de sneaker over naar de kleur "Pale Ivory" die is toegepast op de mud guards, waar de contrasterende stiksels bijzonder opvallend zijn. De kleur "Aura", wat een luchtig blauwe kleur is, wordt gebruikt op de overlays op de voorvoet, wat het algehele uiterlijk van de sneaker wat verzacht en een vleugje frisheid toevoegt.

Opvallende details in het ontwerp zijn de bruine tinten op de geweven tong, veters en leren tonglabels. De bruine kleur is een aanvulling op de contrasterende stiksels en is een goede combinatie met de ivoor- en aurakleuren, waardoor het denimthema van de schoen wordt benadrukt. Dit zorgvuldig samengestelde ontwerp wordt gecompleteerd door een sail-kleurge tussenzool, een subtiele maar stijlvolle afwijking van de typische witte tussenzool, en een duurzame rubberen buitenzool in het blauw.

De sneaker dropt dit jaar, maar wanneer is nog niet bekend. We houden je daar uiteraard van op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Aura Foto 4
Nike Air Max 1 Aura Foto 2
Nike Air Max 1 Aura Foto 3
Nike Air Max 1 Aura Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim