Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Max BW heeft de laatste tijd voor nogal wat commotie gezorgd en zeker niet in negatieve zin. Sinds dat bekend werd dat de Air Max BW een comeback zou gaan maken, stond onze mailbox zo goed als in brand. Iedereen wilde weten wanneer de immens populaire Nike Air Max BW "Persian Violet" zijn comeback zou gaan maken. Op 24 September was de release een feit, de sneaker was helaas binnen enkele seconden volledig uitverkocht, wat bij veel fans van het model voor grote teleurstelling zorgde.

Voor iedereen die misgreep tijdens deze release komen er nog wat kansen aan. Voorlopig weten wij met zekerheid te melden dat de Air Max BW binnenkort nog zal gaan droppen in een Los Angeles, Hemp, Marina, Black Violet, Rotterdam en Lyon colorway. Vandaag maakt Nike bekend dat deze Nike Air Max BW "Beijing" toegevoegd zal gaan worden aan het Air Max BW City Pack.

Nike Air Max BW "Beijing"

Nike Air Max BW Beijing Foto 11
Nike Air Max BW Beijing Foto 10

Ter ere van het 30-jarig jubileum van de Air Max BW, eert deze Nike Air Max BW "Beijing" de Chinese hoofdstad Peking, zoals te zien is op de linkertong en op de hak. Deze Nike Air Max BW is uitgevoerd in een Black/Brown/Sail colorway en is gemaakt van een mix van mesh, leer en nylon. Opvallende details zijn onder meer een set gouden kanten dubraes die waarop de jaartallen 1991 en 2021 staan vermeld.

De releasedatum laat nog even op zich wachten, maar wij houden je natuurlijk op de hoogte op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max BW "Beijing"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max BW "Beijing"

Nike Air Max BW "Beijing"

DM6446-001
Alle verkooppunten