Een maand geleden kwam Nike met het nieuws dat de mega populaire Nike Air Max BW (Big Window) in September van dit jaar een re-release gaat krijgen. Vanaf het moment dat dit nieuws naar buiten kwam sloegen onze servers op hol. Wij kregen binnen enkele uren honderden enthousiaste reacties van fans van het model, wat maar aangeeft hoe geliefd dit paartje is in Nederland.

Tot nu toe weten we zeker dat de Nike Air Max BW "Persian Violet" binnenkort zal gaan droppen, de releasedatum staat dan ook voorlopig op 11 September. Ook weten wij dat er een Nike Air Max BW "Black Violet" aan zit te komen, hier hebben wij helaas nog geen releasedatum van.

Vandaag werd bekend dat Nike met nóg een Air Max BW colorway gaat komen, het gaat hier om de Nike Air Max BW "Los Angeles", waarvan de foto's zijn gelekt op diverse Instagram kanalen.

De Nike Air Max BW "Los Angeles" is de derde BW aankondiging

Nike Air Max BW Los Angeles sneaker squad v2

Veel informatie is er nog niet beschikbaar over deze Nike Air Max BW "Los Angeles". Aan de hand van de foto's zien wij dat de sneaker gebruik maakt van een Black/Orange/White colorway, waarbij de kleur zwart de dominerende kleur is. De sneaker is voorzien van een mesh toe box, een suede mud guard, met daar bovenop witte overlays.

De kleur oranje knalt er lekker uit op de Swoosh, de omranding van de air unit, de tongen en de kraag. Ook de bovenste veteroogjes zijn voorzien van een knallende oranje kleur. Op de tongen zien wij bij de ene schoen klassieke Nike branding en op de andere tong de tekst "LA" (Los Angeles) uitgevoerd in het paars. Dezelfde kleur paars is terug te vinden aan de onderkant van de veters, de lace tips van de zwarte veters, de air unit en op de speciale inlegzolen waar een LA sunset met palmbomen te zien is.

De releasedatum is nog niet bekend gemaakt, het is dus nog even afwachten wanneer deze knaller gaat droppen. Wij houden je natuurlijk dagelijks op de hoogtie via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max BW "Los Angeles" Verkooppunten

Feb
12
Nike Air Max BW "Los Angeles"

Nike Air Max BW "Los Angeles"

DM6444-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur