Tim
Geschreven door
Tim

Eerder dit jaar maakte Nike bekend dat zij binnenkort met een "Unlock Your Space" collectie zouden komen, waarbij er een aantal iconische sneakers voorzien zullen worden van een soortgelijk thema. De collectie omvat de Air Max 1, Air Force 1 Low en de Dunk Low Remastered. Er werd vandaag bekend gemaakt dat ook de Nike Dunk Low deel zal gaan uitmaken van de collectie. We hebben de foto's inmiddels binnen van deze Nike Dunk Low Wmns "Unlock Your Space", nu is het wachten op de releasedatum.

Nike Dunk Low Unlock Your Space Foto 8
Nike Dunk Low Unlock Your Space Foto 7

Wit, multicolor, Ice Blue, Phantom en Light Menta vormen de kleuren als het gaat om de colorway van deze Dunk sneaker. De Nike Dunk Low is qua materialen voorzien van de gebruikelijke volledig lederen constructie met mesh tongen en voeringen. Het heeft een witte basis die is gemarkeerd met gradiëntoverlays en Swooshes. Andere details zijn het 'Unlock Your Space'-motief op de tonglabels en inlegzolen met roze 'NIKE'-borduursel op de hielen. Een witte tussenzool bovenop een icy doorschijnende buitenzool maakt het ontwerp compleet.

De releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low "Unlock Your Space"

15
Jun 2023
Nike Dunk Low Wmns "Unlock Your Space"

Nike Dunk Low Wmns "Unlock Your Space"

FJ7743-194
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Unlock Your Space Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim