Tim
Geschreven door
Tim

Het is al weer een tijdje terug dat we de Nike Zoom Vomero 5 voor het laast uitgebracht zagen worden, dit was in 2018 tijdens de A-COLD-WALL collab die een 18 maanden durende reeks van in-line releases aftrapte. Sindsdien is het echter stil geweest rond de retro sneaker, maar in de Herfst/Winter van 2022 zal dat allemaal veranderen. Nike heeft namelijk bevestigd dat het de sneaker opnieuw een comeback zal laten maken als onderdeel van een op handen zijnde "Bowerman Series" van releases - waarvan de derde vandaag is onthuld.

Het is duidelijk dat de Bowerman Series zal draaien om aardetinten en pasteltinten, zoals hier ook te zien is bij de Nike Zoom Vomero 5 "Wheat Grass". Deze keer kiest het merk echter voor tonaal-contrasterende tinten, met een rijke "Wheat Grass" kleur die mooi in contrast wordt gebracht door de kleuren van "Gold Suede" en "Cacao Wow". Tenslotte loopt het klassieke Nike shoebox-orange langs de tong, de buitenzool en de branding aan de achterkant. De inlegzolen zijn voorzien van "Bowman Series" logo's.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Zoom Vomero 5 "Wheat Grass"

10
Feb 2023
Nike Zoom Vomero 5 "Wheat Grass"

Nike Zoom Vomero 5 "Wheat Grass"

FB9149-700
Alle verkooppunten
Nike Zoom Vomero 5 Wheat Grass Foto 7
Nike Zoom Vomero 5 Wheat Grass Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim