Tim
Geschreven door
Tim

Langzaam maar zeker beginnen we een goed beeld te krijgen over welke Air Max 1 sneakers er gaan droppen op 26 Maart, de dag waarop Nike hun Air Max Day viert. Tot nu toe weten we dat er op Air Max Day 2022 al twee Nike Air Max 1 sneakers zullen gaan droppen, te weten de Nike Air Max 1 PRM "Wabi-Sabi" en de Nike Air Max 1 AMD "La Ville Lumiere". Daar komt nu nóg een release bij, want wij hebben de eerste foto's van een prachtige wit/blauwe Air Max 1 die ook onderdeel van de line-up zal zijn.

Deze Air Max 1 heeft een constructie van mesh en leer en wordt geleverd in een lichtblauw en wit kleurenschema. Een rasterachtig patroon is te vinden op het tonglabel, evenals op de Swooshes. Verder zien we een blauwe mini Swoosh, globe-graphics op de inlegzolen en hielen, samen met veters die de Air Max Day-datum "3.26" hebben meegekregen. Onder de voet zien we een icy doorschijnende blauwe buitenzool.

Er is nog niet veel meer informatie over deze release, maar zoals je van ons gewend bent houden wij je up to date via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Blue Global Foto 5
Nike Air Max 1 Blue Global Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim