Wow, waar moeten we beginnen bij deze aankomende release. Nike dropt binnenkort deze Nike Air Max 90 WMNS "Velvet Brown" - alsof dat opzich nog geen reden is voor een feestje, krijg je er ook nog een hele coole Cubaanse schakelarmband bij die op de foto te zien is.

We mogen tot nu toe niet klagen over nieuwe colorways voor de Air Max 90. Zo zijn we eerder dit jaar al verwend met maar liefst drie Camo Duck colorways en krijgen we morgen (niet bevestigd) ook nog eens drie Air Max 90 Jewels in een Red, Blue en Orange colorway. Hiermee is het nog niet gedaan, want 11 Juni dropt dit pareltje waar we vandaag een blik op gaan werpen.

Om deze release wat meer bling mee te geven heeft Nike besloten de sneaker te voorzien van een héél vet extraatje, een zilver/goud armbandje voorzien van een gouden Swoosh die vast zit aan de schoen, maar uiteraard ook gewoon om de pols kan. Het gaat hier om een WMNS release, hopelijk tot maatje 44.5 - het kan echter ook zomaar betekenen dat deze release maar tot maatje 40 gaat.

De colorway waar de schoen gebruik van maakt is Velvet Brown / Pink-Light British Tan en is toegevoegd aan een mesh, leer en suède constructie. De schoen maakt op het grootste gedeelte van de bovenkant gebruik van geelbruine tinten met een diep donker bruine mud guard. De Swooshes zijn uitgevoerd in her roze, die er echt heel dik uitknallen.

De releasedatum staat voorlopig op Donderdag 11 Juni van dit jaar. Check voor de zekerheid onze sneaker releasekalender voor updates, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of bezoek onze Facebook pagina.

Nike Air Max 90 WMNS "Velvet Brown"

NIKE AIR MAX 90 WMNS "VELVET BROWN"

Releasedatum: Donderdag 11 Juni, 2020
Colorway: velvet brown/pink-lt british tan
Stijlcode: CZ0469-200
Verkoopprijs: €149,95
Verkooppunten: bekijk hier de verkooppunten

foto's: titolo

Stephan
Geschreven door
Stephan