Tim
Geschreven door
Tim

Nike dropt zo nu en dan een Air Force 1 die in de Premium categorie valt, maar zij lijken hier dit jaar extra aandacht aan te besteden doordat het model 40 kaarsjes uitblaast. Toch wel één van de dikkere Premium versies die we tot nu toe hebben gezien is deze strakke Nike Air Force 1 Low LXX "University Blue", die is voorzien van de iconische blauwe kleur.

De sneaker draait voornamelijk rond het Premium leren bovenwerk dat is uitgevoerd in een mooie "Summit White" kleur. Contrast in textuur zien we tot stand komen door de zachte suède Swooshes en hieloverlays die beide zijn uitgevoerd in de University Blue kleur. Strak wit is toegepast op de tongen en voeringen. Er is gekozen voor een witte middenzool en een University Blue-gekleurde buitenzool, waarbij er blauwe stiksels zijn gebruikt. De sneaker wordt afgemaakt door een superzachte voerin en luxe, premium inlegzolen.

Benieuwd naar de releasedatum? Wij ook! Check voor het laatste nieuws regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Low LXX "University Blue"

17
Dec 2022
Nike Air Force 1 Low LXX "University Blue"

Nike Air Force 1 Low LXX "University Blue"

DX1193-100
Alle verkooppunten
Nike Air Force 1 Low LXX University Blue Foto 7
Nike Air Force 1 Low LXX University Blue Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim