NIke voegt een zwarte Nike Air Max 90 toe aan het Worldwide Pack

NIke voegt een zwarte Nike Air Max 90 toe aan het Worldwide Pack

Vorige week lieten wij jullie weten dat Nike binnenkort met een Nike Air Max 90 SE "Worldwide" White komt, waarna wij ook hebben opgevangen dat zij de release van een zwarte variant klaarstomen in de vorm van deze Nike Air Max 90 SE "Worldwide Pack" Black.

Deze aanstaande Air Max 90 is gekleed in een tonale colorway. Het design wordt qua kleur gebroken door de gekleurde en gestapelde mini swooshes aan de zijkant, die net als bij het witte paartje in diverse kleuren zijn uitgevoerd. Crimson/Black gekleurde 'NIKE WORLDWIDE' branding is toegepast op de veters samen met fluorescerende groene accenten op de tong en hiel. 

De onderkant is naar onze mening perfect uitgevoerd door de middenzool wit te kleuren en de buitenzool volledig in het rood. De Air Max Unit is qua kleur met rust gelaten en is uitgevoerd in dezelfde kleur als de middenzool.

Net als bij het witte paartje ontbreekt de releasedatum nog, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of  onze Facebook pagina.