Tim
Geschreven door
Tim

Nike viert het 40-jarig jubileum van de Air Force 1, waardoor we de aankomende periode weer een aantal hele dikke AF1-releases kunnen verwachten. Één van die dikke releases is deze aankomende Nike Air Force 1 Low "Cross Stitch Pink" waarvan de officiële foto's inmiddels binnen zijn.

Nieuwe kruissteek-branding benadrukt deze nieuwe colorway van de Nike Air Force 1 Low. Deze Lente-ready colorway van de Nike Air Force 1 Low wordt overspoeld met roze, dat is toegepast over het hele bovenwerk in combinatie met een gladde leren constructie en mesh-panelen op de zijkant. Een donkerdere roze tint is te zien op de Swooshes die zowel de zijpanelen als de hiellipjes bezetten.

De absolute eye catcher van deze Air Force 1 Low is het kruissteekontwerp op de hielen waar we kleine "X" -markeringen zien die aan elkaar zijn gekoppeld en het woord "NIKE" vormen. Een volledig witte rubberen zool maakt het ontwerp af.

Een releasedatum voor deze Air Force 1 Low "Cross Stitch Pink" voor dames is er nog niet, check dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor updates.

Nike Air Force 1 Low "Cross Stitch Pink"

13
Apr 2022
Nike Air Force 1 Low WMNS "Cross Stitch Pink"

Nike Air Force 1 Low WMNS "Cross Stitch Pink"

DJ9945-600
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim