De Swoosh is zonder twijfel het meest herkenbare merklogo ter wereld en is door Nike al op veel manieren toegepast op diverse modellen. Van mini swooshes tot halve swooshes, Nike blijft de Swoosh creatief toepassen op hun schoeisel - zo ook op deze Nike Air Force 1 LX die er aan zit te komen.

De Nike Air Force 1 is inmiddels in diverse varianten te krijgen, zo ook bij deze "LX" variant, waarbij LX staat voor Luxe. De paartjes die deze titel dragen steken niet alleen boven de rest uit door de kwaliteit of het prijskaartje, maar lijken ook vrijwel altijd voorzien te zijn van aparte details en accessoires.

De release die we vandaag onder de loep nemen is een stuk subtieler dan we vaak bij LX releases zien, het is namelijk voorzien van een aantal mini metalen swooshes die geplaatst zijn aan beide zijkanten van de schoen. De sneaker zelf is overigens volledig wit, het maakt namelijk gebruik van een triple white colorway - ook nog eens perfect voor alle customizers die een canvas nodig hebben om hun creativiteit op los te laten. Een vleugje contrast komt in de vorm van een blauw/witte tong tag, een apart zwart/wit/blauw merklogo op de hak en een vrij drukke inlegzool.

De releasedatum is helaas nog niet bekend, check dus regelmatig de sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws en onze Facebook pagina

Stephan
Geschreven door
Stephan