Tot nu toe hebben we al twee Air Max 90's voorbij zien komen die deel uitmaken van het Nike Worldwide Pack, te weten de Nike Air Max 90 SE "Worldwide Pack White" en de Nike Air Max 90 SE "Worldwide Pack Black". Alsof deze pareltjes nog niet genoeg waren heeft het nieuws dat er een derde sneaker aan het pack zal worden toegevoegd ons onderhand bereikt; de Nike Air Max 90 SE "Worldwide Pack" Gold.

Het bovenwerk maakt gebruik van diverse materialen en is overwegend gekleurd in het wit, met leren overlays die zijn voorzien van een iets donkerdere tint. Ook is de schoen rond de mud guard en toe box voorzien van "NIKE WORLDWIDE" -graphics. Een gouden champagne tint onderbreekt het verder tonale kleurenschema. De kleur is namelijk toegepast op de Swooshes, de Nike Branding op de zijkant en de achterkant, de Air Unit, de buitenzool en de binnenvoering. De buitenzool met wafelpatroon is doorschijnend en voorzien van gouden spikkels.

De eyecatcher van deze release is naar onze mening toch wel de goudkleurge gestapelde mini Swooshes die dit keer niet op de zijkant zijn geplaatst, maar op de voorkant van de toe box.

De releasedatum ontbreekt vooralsnog, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan